2022 - 2023 

15.4.2022. UIR Zagreba nositelj je projekta ZA-JEDNO-SVI koji sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%) u okviru Otvorenog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava UP.04.2.1.11 Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, a u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt ZA-JEDNO-SVI nastgoji riješiti problem nedostatnih kapaciteta udruga u području digitalne inkluzije osoba s invaliditetom provedbom kvalitetnih sadržaja za osobe s invaliditetom u sklopu klupskih aktivnosti Udruge invalida rada Zagreba i zelenih radionica na Greenville eko-edukacijskoj farmi u Samoboru.

Godišnje će u sklopu ovih programa sudjelovati 200 osoba s invaliditetom.

Dio programa odvijat će se uživo u fizičkim prostorima udruga, a u dijelu programa osigurat će se emitiranje putem interneta i sudjelovanje osobama koji nisu u mogućnosti doći u prostore udruga.

Projektom je predviđeno umrežavanje na nacionalnoj razini unutar Mreže za razvoj digitalne pismenosti, kao i na međunarodnoj razini unutar All-Digital mreže za digitalnu inkluziju.

U sklopu projekta provoditi će se radionice vrtlarenja, samoniklog bilja i prirodne kozmetike.

Nositelj projekta je Udruga invalida rada Zagreba, a partneri su udruge Telecentar i Zeleno Zlato.

Ukupna vrijednost projekta: 409.370,75 kn.
Udio u vrijednosti projekta koji sufinancira Europska unija: 347.965,14 kn (85%).
Udio u vrijednosti projekta koji sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske: 61.405,61 kn (15%).

Razdoblje provedbe projekta: od 19. travnja 2022. do 18. travnja 2023. godine.

Kontakt osobe za više informacija: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., mag. cin., voditeljica Projekta / voditeljica Stručne službe UIRZ.